julkaisujaverkossa
Uutisblogi

5 tapaa tarttua uskomattomiin huonekaluihin laadukkaiden iPhone-sovellusten avulla

Jos haluat lopulta kotisi näyttävän täydelliseltä, tarvitset huonekaluja, jotka vastaavat odotuksiasi. Oikean huonekalun löytäminen ei ole helppoa, kuten olet varma, että tiedät jo, mutta jos haluat apua sen tekemisessä, on olemassa joitain sovelluksia, joilla voit leikkiä. Kaikki niistä, joista aiomme puhua, vaihtelevat ominaisuuksiltaan, mutta ne kaikki kannattaa ladata puhelimeesi.

Arhaus

Kun ostat huonekaluja, haluat laadukasta tavaraa, joka kestää, ja löydät sen Arhaus-sovelluksesta. He ovat toimittaneet käsintehtyjä huonekaluja yli 27 vuoden ajan, ja syy, miksi ihmiset palaavat heidän luokseen, on se, että he eivät koskaan myy sinulle mitään, johon et olisi tyytyväinen. Kun sinulla on sovellus puhelimessasi, voit selata heidän koko luetteloa ja voit jopa ostaa tavaraa suoraan puhelimestasi, jos haluat tehdä ostoksen.

IKEA katalogi

Jokainen, joka etsii hyvää kauppaa, saattaa päättää käydä IKEAssa, koska heillä on lähes kaikenlaisia ​​kodin kalusteita, joita voit kuvitella, mutta tiedät, kuinka kauan heidän liikkeensä kiertäminen kestää. Heidän luettelonsa selaaminen on paljon helpompaa, kun istut sohvallasi rentoutuen. Vaikka et ostaisikaan mitään heti, löydät sovelluksesta runsaasti inspiraatiota ja se voi auttaa sinua päättämään kotisi kunnostamisen tulevaisuudessa.

Huonekalujen 3D-konstruktori

Sanotaan, että elämän parhaita asioita ovat ne, jotka teet omilla käsilläsi. En tiedä kuinka taitava olet omien huonekalujesi rakentamisessa, mutta jos haluat testata taitojasi tulevaisuudessa, tämä sovellus voi olla hyödyllinen. Voit leikkiä sen kanssa suunnittelemalla tiettyjä huonekaluja ja säätämällä niitä useilla eri tavoilla, kunnes ne ovat juuri oikeat. Sitten sinun on otettava virtuaalinen televisioyksikkösi tai laatikkosarjasi ja herätettävä ne henkiin muutamalla työkalulla ja kovalla työllä. tehdä työtä.

Sisusta

Voit hypätä autoosi ja kierrellä kaikkia huonekalunäyttelytiloja katsomassa niiden tarjontaa, mutta kodin kalusteita valitessasi haluat olla hieman valikoivampi. Tarkemmin sanottuna haluat tietää, näyttääkö huonekalu hyvältä kodissasi, ennen kuin ostat sen ja tuot sen kotiin. Voit käyttää Furnishia huonekalujen poimimiseen ja valitsemiseen eri liikkeistä eri puolilla maata, ja lisätyn todellisuuden avulla voit istuttaa ne huoneesi valokuvaan ennen kuin teet mitään.

SnapShop Showroom

Vaikka tämä sovellus on samanlainen kuin edellinen, josta puhuimme, se auttaa kuitenkin pitämään ne molemmat puhelimessasi, jos haluat olla todella perusteellinen etsiessäsi ihanteellista huonekaluasi. Yksi suurimmista eroista on valittavien kohteiden valikoima, joten vaikka lisätyn todellisuuden konsepti on sama, saatat löytää yhden sohvan tästä sovelluksesta, vaikka se ei ole toisen sisällä. Voit myös pyytää apua ystäviltäsi sovelluksen loistavan jakamisominaisuuden ansiosta.

Rakastatko huonekalujasi?

Saatat jo rakastaa huonekaluja, joita sinulla on tällä hetkellä, eikä sinun tarvitse etsiä muuta, mutta vaikka haluaisit yhden tai kaksi uutta kappaletta, nämä sovellukset voivat auttaa sinua. Pidän ne ehdottomasti mielessäni tulevaisuutta ajatellen aina, kun aiot päivittää, sillä ne voivat vain parantaa kotisi ilmettä.

Comments are closed.