julkaisujaverkossa
Uutisblogi

Suorita kaikki kodin korjaustyöt riippumatta siitä kuinka suuri tai pieni 5 upealla sovelluksella

Onko sinulla tulevaisuuden suunnitelmia tehdä jotain erityistä kotona? Se voi olla vain korjata muutamia asioita, jotka ovat olleet käyttökelvottomia kuukausia, tai ehkä haluat palkata jonkun tekemään jotain taianomaista kotonasi. Riippumatta siitä, kuinka suuri tai pieni työ on, saatat tarvita ylimääräistä apua, joten katso joitain näistä sovelluksista, jotka valaisevat elämääsi ja helpottavat asioiden suorittamista.

Laitteiden korjaukset

Mikään ei ole pahempaa kuin herätä aamulla ja käynnistää laite vain huomatakseen, että se ei toimi. Et halua juosta heti kauppoihin ostamaan uutta, jos voit auttaa, mutta ehkä se on hyvä asia, koska saatat pystyä korjaamaan rikkinäisen laitteen itse. Tarvitset hieman apua, ja Appliance Repairs -sovellus voi antaa sinulle tarvitsemasi tiedot, jos haluat korjata jotkin yleisimmistä vioista ennen kuin heität laitteen roskakoriin.

Handy Man DIY

On helppo unohtaa, mitä sinun todella tarvitsee tehdä kussakin huoneessa, ellei se tuijota sinua kasvoihin, kun kävelet sisään. Sen sijaan, että yrittäisit pitää kaiken pään sisällä, mihin se lopulta katoaa, voit alkaa tehdä luetteloita tämän sovelluksen sisällä ja tietää, mitä on käsiteltävä ja missä järjestyksessä. Se opettaa sinulle myös muutaman tee-se-itse-työn tekemisen ja voit myös tallentaa tiettyjä mittauksia, jotta sinun ei tarvitse ottaa mittanauhaa ulos koko ajan.

Tee itse: taitoja lapsille

Se, että haluat tehdä jotain kotona, ei tarkoita, että sinun on tehtävä se itse. En tarkoita sitä, että kutsuisit jonkun tekemään jotain puolestasi, vaan sen sijaan voit saada lapsesi tekemään sen itse. Tiedän, etteivät he pysty tekemään suuria töitä, mutta jos annat heidän oppia tee-se-itse-taitoja varhaisesta iästä lähtien, se auttaa heitä vanhetessaan. Tämä sovellus on täydellinen opettamaan heille joitain perusasioita, jotka he haluavat tietää alusta alkaen.

Kodin Remontti

Jotkut kodin parannustyöt ovat selvästi liian suuria, jotta voit käsitellä. Hyllyjen ripustamisen ja kellarin kylpyhuoneremonttien välillä on suuri ero, joten jos sinun on palkattava joku, sinun on löydettävä tapa tehdä se helposti. Sen sijaan, että soitat kymmenelle yritykselle ja pyydät heitä tutustumaan kotiisi, käytät Home Remodel -sovellusta paljon paremmin. Ota vain valokuva siitä, mitä haluat tehdä, ja alat saada paljon tarjouksia suoraan sovelluksen kautta.

Kotineuvoja

Jos et halua olla tekemisissä kenenkään kanssa yksin, voit antaa Home Advisorin hoitaa kaiken puolestasi. Heillä on jo valtava luettelo yrityksistä, jotka he ovat tarkastaneet, jotta he tietävät olevansa luotettavia. Kerro vain Home Advisorille, minkä tyyppisen työn haluat tehdä kotonasi, ja he käyvät läpi kaikki luotettavat yritykset, jotka heillä on kirjoissaan, ja he sopivat sinulle henkilön, joka voi tulla ja huolehtia kaikista asioista. työskentelevät sinulle, ja kun tämä tapahtuu, sinun ei tarvitse ajatella mitään.

Voimia tehdä mitä tahansa

Ehkä pystyt tekemään monia asioita itse, mutta vaikka sinun pitäisi palkata joku, olemme puhuneet muutamista sovelluksista, jotka kattavat kaikki mahdolliset. Päätä, haluatko tehdä asiat helpolla vai vaikealla tavalla, ja testaa niitä sitten sopivien sovellusten kanssa.

Comments are closed.