julkaisujaverkossa
Uutisblogi

Kuinka grillata täydellinen pihvi

Mitä tulee elämäntaitoihin, täydellisen, mehukkaimman pihvin grillaamisen on oltava ylhäällä joidenkin halutuimpien kanssa. Pihvi ei ole vain yksi herkullisimmista asioista, jonka voit tarjoilla grillillä tehdäksesi vieraasi todella vaikutuksen. se on myös hyvä terveydelle, koska se sisältää runsaasti proteiinia ja hyvää rasvatyyppiä. Siinä on myös runsaasti mineraaleja, kuten rautaa, ja lisäksi se voi olla afrodisiakki, koska se auttaa lisäämään testosteronia – joten se on ihanteellinen romanttiselle illalliselle.
Tämä on oppimisen arvoinen taito, mutta mikä on herkullisen pihvin grillissä valmistamisen salaisuus? Katsotaanpa joitain tärkeimmistä vihjeistä.

Valitse oikea pihvi

Matkasi parhaan mahdollisen pihvin valmistukseen alkaa kauan ennen kuin käynnistät grillin. Tämä johtuu siitä, että sinun on ensin valittava paras pihvi, joka voi vaikuttaa merkittävästi lopputulokseen. Vähäisemmän ruskean etsiminen on askel numero yksi.
Tietenkin budjettisi rajoittaa sinua jonkin verran, mutta jos sinulla on siihen varaa, sinun kannattaa valita ruohopihvi viljan sijaan. Tämä tarkoittaa, että lehmälle ruokittiin ruohoa, jota lehmät luonnollisesti pitävät, ja sen seurauksena se on terveempi ja sisältää enemmän hyviä antioksidantteja jne. Se on myös yleensä mureampaa ja maukkaampaa, koska kehomme tietää milloin se saa laadukasta ruokaa. Jos et ole varma, syötetäänkö naudanlihaa ruohoa vai ei, etsi pihvejä, jotka ovat väriltään hieman keltaisempia, koska se on yleensä hyvä indikaattori.

Menetelmä

Kun olet lämmittänyt grillin, haluat seuraavaksi paistaa lihan. Tämä tarkoittaa, että kypsennät sen erittäin nopeasti erittäin kuumassa lämpötilassa molemmilta puolilta ennen kuin alennat lämpöä aina niin vähän, kun lopetat kypsennyksen. Tämän sanotaan “sinetöivän” maun, vaikka keskustelua käydäänkin siitä, onko se todella totta. Kokeile itse ja katso mitä mieltä olet.
Tärkeintä on kuitenkin varmistaa, että kypsennät kuumalla, jotta pihvi voi viettää mahdollisimman vähän aikaa grillissä. Tämä estää sen kuivumisen ja pitää sen pehmeänä ja mehukkaana. Varmista, että sinulla on laadukas grilli ja varmista, että grilli on tehokas ja puhdas ja tekee parhaansa.

Harvinainen vs hyvin tehty

Varmista, että teet ensin kyselyn vieraillesi siitä, kuinka he pitävät pihvistään kypsennettynä, ja anna sen sitten olla päällä pidempään tai vähemmän pitkäksi aikaa heidän mieltymyksensä mukaan. Sinun pitäisi pystyä kertomaan, milloin liha on saavuttanut kunkin tason, työntämällä sitä ja katsomalla, kuinka mureaa se on.
Saadaksesi käsityksen siitä, miltä sen pitäisi tuntua kussakin vaiheessa, kokeile koskettaa etusormella ihotyynyä juuri peukalon alapuolella samassa kädessä. Tältä sen pitäisi tuntua, kun se on harvinaista. Keskisormen käyttö tuntuu keskisormelta, kun taas kaksi muuta ovat keskisormea ​​ja vastaavasti hyvin tehtyjä.

Comments are closed.