julkaisujaverkossa
Uutisblogi

Älä ajattele muuttoa kotiin ennen kuin olet tutustunut näihin viiteen iPhone-sovellukseen

En usko, että useimmat ihmiset olisivat tarvinneet näitä sovelluksia muutama vuosikymmen sitten, koska kun ostit talon, sinulla oli tapana pysyä siellä ikuisesti. Nykyään se on erilaista ja ihmiset liikkuvat koko ajan monien eri tekijöiden vuoksi. Jos harkitset tällä hetkellä muuttoa, arvostat varmasti hyviä sovelluksia, jotka auttavat kaikessa, joten katsotaanpa joitain laadukkaita sovelluksia, joita haluat puhelimeesi ennen kuin on aika pakata laukut ja lähteä liikkeelle. auringonlaskuun.

Trulia

Monet ison talon metsästyssovellukset palvelevat ilmeisesti samaa tarkoitusta, joten kun etsit sellaista käytettäväksi, haluat löytää sovelluksen, jonka ominaisuudet erottuvat joukosta. En tiedä yhtään, joka erottuisi paremmin kuin Trulia-sovelluksen lämpökarttaominaisuus. Löydät nopeasti tärkeitä tilastoja jokaisesta sinua kiinnostavasta kaupunginosasta. Osa tiedoista koskee esimerkiksi rikostilastoja, työmatka-aikoja, paikallisia palveluita ja koulujen sijainteja.

360 Panoraama

On erittäin epätodennäköistä, että löydät täydellisen kotisi heti, ja useimmissa tapauksissa saatat joutua kiertämään kymmeniä koteja, ennen kuin sinulla on tarpeeksi tietoa istuaksesi alas ja tehdäksesi tietoisen päätöksen. Ainoa ongelma siinä on yrittää muistaa, miltä jokainen talo näytti, koska ne alkavat mennä sekaisin pään sisällä jonkin ajan kuluttua. Käytä 360 Panorama -sovellusta ottaaksesi kuvia kaikista kodeista, joita katsot, ja voit muistaa kaiken niistä katsomalla valokuviasi.

Asuntolainojen korot

Et voi lähteä etsimään uutta kotia ennen kuin tiedät asuntolainojen koroista, koska se on vähän kuin etsisi jotain, kun et edes tiedä onko sinulla siihen varaa. Heti kun aloitat Mortgage Rates -sovelluksen käytön, huomaat pian, mitä sinulla on tarjolla ja minkälaisia ​​koteja sinun kannattaa katsoa. Löydät parhaat hinnat sovelluksesta, ja koska se on aina ajan tasalla, tiedät, että et luota vanhaan tietoon, joka voi johtaa huonoihin päätöksiin.

Ovien kynnykset Pyyhkäise

Myynnissä on tuhansia koteja, joista tulet todennäköisesti rakastamaan, mutta niiden kaikkien tarkistaminen vaatii paljon työtä, joten Doorsteps Swipe auttaa tekemään työstäsi hieman helpompaa. Perusideana pyörii nopeasti pyyhkäisemällä kotiluetteloa hakuparametrien lisäämisen jälkeen ja voit valita haluamasi. Sovellus voi sitten näyttää sinulle lisää koteja käyttäytymisesi perusteella, ja voit myös painaa “yllätä minut” -painiketta, niin näet kauniita koteja maan eri osissa.

Snupps

Kun olet vihdoin valmis tekemään suuren muuton, sinun on otettava kaikki omistamasi ja laitettava se laatikoihin, jotta voit siirtää sen uuteen kotiisi. Se on helpommin sanottu kuin tehty, ja kaiken järjestäminen voi joskus olla painajaista, mutta se on paljon yksinkertaisempaa, jos olet valmistautunut. Snuppsin avulla voit järjestää kaiken omaisuutesi virtuaalisille hyllyille sovelluksen sisällä, joten kun on aika muuttaa, tiedät tarkalleen, mitä laatikoihin on mentävä, jotta et unohda mitään tärkeää.

Ei nykyistä aikaa

Jos tiedät, että et aio jäädä nykyiseen kotiin ikuisesti, älä odota. Aloita sovellusten lataaminen, jotka auttavat sinua löytämään uuden kodin ja huolehtimaan muuttoprosessista. Kun lopulta valmistaudut myymään kotisi, pääset toimeen hetkessä.

Comments are closed.